Stucwerk zelf doen?

6 januari 2014, Reactie 0
Stucwerk zelf doen?

Vergis u niet in het gemak waarmee stukadoors ogenschijnlijk te werk gaan. Een stukadoor levert vakmanschap. Jarenlange ervaring wordt verwerkt in ieder stucwerk. Zowel de vaardigheden van de stukadoor als de eigenschappen van ondergrond en het stucwerk zelf zijn bepalend voor het eindresultaat.

Stucwerk dat niet degelijk is aangebracht blijf je zien. Iedere keer weer. Ook wanneer het stucwerk is aangebracht om behang te plakken. Vooral plafonds, hobbelige wanden of gebogen oppervlakten zijn echt het werk van professionals. Zulks neemt niet weg dat linkerhanden met hun ‘stukadoorskunsten’ ook rechte wanden een hobbeleffect weten te geven.

Uiteraard kunt u een troffel, spaarbord en spackmes aanschaffen bij de bouwmarkt. Degelijk stucwerk krijgt u echter niet voor elkaar zonder afdoende theorie- en praktijkkennis. Met recht mag dan ook genoemd worden dat de moeilijkheidsgraad van stuken enorm is. Wanneer u een afweging maakt tussen alles zelf uitzoeken en uitvoeren of vanaf de start een vakman inhuren die uw stucwerk uit handen neemt, zijn ook de kosten te overbruggen. Van degelijk stucwerk heeft u jarenlang plezier.

Stukadoors voor het betere stucwerk!

Stukadoors voor het betere stucwerk!

Lees verder
Neem contact op voor meer informatie

Contact ons voor meer informatie

Contact

Op zoek naar een stukadoor?

Neem contact op!