Stucwerk

Stucwerk

Met stucwerk wordt het aanbrengen van een laag pleister op een binnenwand, plafond of buitengevel bedoeld. De mogelijkheden voor de afwerking zijn eindeloos. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een raaplaag, stucwerk dat behang- of sausklaar is, een laag afgewerkt met sierpleister of een laag voorzien van een marmer- of betonuitstraling.

Degelijk stucwerk maakt de ruimte. Het geeft uw onroerend goed een afgewerkte look. Hierbij hoeft u uiteraard niet zo ver te gaan als het verguld stucwerk in het Paleis van versailles of een volledig stucgewelf. Ook redelijk eenvoudig fijnschuurwerk zorgt ervoor dat de ruimte waarin u verkeert vertrouwd en af voelt. Dat is de feeling dat degelijk stucwerk geeft.

Onze stukadoors komen graag bij u langs voor een gratis & vrijblijvend adviesgesprek. Qua prijs wordt bij stucwerk (4-8 mm) met een prijs vanaf 9 euro per M² (binnenwand) gewerkt.

Aanvraag gratis & vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze stukadoors contact met u op voor het inplannen van een gratis & vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Stukadoors voor het betere stucwerk!

Stukadoors voor het betere stucwerk!

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Contact ons voor meer informatie

Contact

Op zoek naar een stukadoor?

Neem contact op!