Raapwerk

Raapwerk

In sommige ruimtes is het waterpas en haaks uitvlakken van grove oppervlakten (uitrapen) onontbeerlijk. Bijvoorbeeld in een ruimte waar tegelwerk geplaatst gaat worden. Wanneer een te betegelen wand niet volledig waterpas is, is dit direct terug te zien in het tegelwerk. En een eenmaal opgemerkte fout blijft u zien.

Ook een keuken moet vaak voorzien worden van raapwerk wil alles sluitend passen. Een wand die één centimeter uit het lood staat, verzorgt al snel een kier tussen kast en wand. Opvullen kan, maar dat is meer van de Franse slag. Voor een fractie van de kosten van de keuken regelt u middels raapwerk dat deze ook daadwerkelijk past.

Middels raapwerk maken wij wanden en plafonds veelal met gips weer kaarsrecht. Sommige stukken smeren we dik, andere juist dun. Een raapwerklaag is veelal tussen de 0,8 en de 5 cm dik (Bij minder dan 0,8 cm volstaat stuc– of zelfs pleisterwerk veelal). Een groot voordeel van raapweg is dat het brandvertragende eigenschappen heeft. Raapwerk is een specialisme waar onze vakmannen al jaren mee uit de voeten kunnen. Raapwerk gaat veelal gepaard met een maatwerkofferte.

Aanvraag gratis & vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt één van onze stukadoors contact met u op voor het inplannen van een gratis & vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Stukadoors voor het betere stucwerk!

Stukadoors voor het betere stucwerk!

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Contact ons voor meer informatie

Contact

Op zoek naar een stukadoor?

Neem contact op!