Stukadoor Eindhoven

Stukadoor Eindhoven

Onze stukadoors in Eindhoven zijn ervaren vakmensen die iedere stuc- en pleisterwerkklus aankunnen. Onder leiding van de manager (die door intimi Raymond genoemd wordt) vinden wij voor ieder oppervlak de meest geschikte oplossing. Raymond heeft zelf meer dan 10.000 uur stukadoorservaring bij meer dan 500 tevreden klanten. Onder zijn leiding kunnen uw binnenwanden, plafonds en buitenmuren met het hoogst mogelijke afwerkingsniveau worden gestuukt. En uiteraard zijn wij concurrerend geprijsd.

Prijzen verschillen naar gelang uw wensen. Zo verzorgen wij behangklaar stucwerk al vanaf € 9 M². Klik hier voor een overzicht van onze prijzen.

Raymond geeft u graag advies over de beste aanpak. Het tarief voor een initieel adviesgesprek is één kopje koffie. Gedurende het adviesgesprek wordt het te verrichten stukadoorswerk doorgenomen. Met zijn calculator volgt vervolgens een vrijblijvende offerte.

Aanvraag vrijblijvend adviesgesprek

Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt Raymond contact met u op voor het inplannen van een gratis & vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie.

Persoonlijke gegevens

Uw naam*

Uw e-mail* (voor het versturen van dit formulier)

Uw telefoonnummer*

Werkzaamheden

Straat + huisnummer*

Plaats*

Omschrijving werkzaamheden, Bijzonderheden en/of vragen*:

Foto's (niet verplicht)


Vul de anti-spamcode in:*
captcha

Stukadoors voor het betere stucwerk!

Stukadoors voor het betere stucwerk!

Lees verder

Neem contact op voor meer informatie

Contact ons voor meer informatie

Contact

Op zoek naar een stukadoor?

Neem contact op!